ВІДБУЛОСЯ НАВЧАННЯ ГРУПИ ПСИХОЛОГІВ

НАВЧАННЯ ГРУПИ ПСИХОЛОГІВ

4-18 вересня 2020 року в рамках проєкту «Надання психологічної підтримки жінкам в умовах економічної кризи через  COVID-19» відбулося навчання психологів та працівників муніципальних центрів соціальних служб з усієї України. Загалом на навчання записалося 65 учасниць, 20 з яких взяли очну участь.  До Ірпеня приїхали психологи з Чернігова, Дунаївців (Хмельницької обл.), Миколаєва, Харкова, Білої Церкви, Миргорода, Сум, Кам’янського (Дніпропетровська обл.), Бердянська (Запорізька обл.), Кропивницького (Кіровоградська обл.), Києва, Ірпеня та Бучі.

Також група спеціалістів взяла участь у заході он-лайн: з Житомира, Кременчука, Івано-Франківська, Запоріжжя, Вінниці, Тернополя, Скадовська та інших населених пунктів.

Географія проєкту дуже широка. Проте для учасників найважливіше – в рамках ініціативи надати невідкладну психологічну допомогу якомога більшій кількості жінок уже протягом першого місяця роботи.Тренером з авторською програмою став Егор Йордек, ведучий тренер компанії Київ-Тренінг, сертифікований коуч, бізнес-тренер, автор методики сімейно-родового ребалансінга, практичний психолог в методі екзистенційне психотерапії.

Егор Йордек

Спеціальними запрошеними спеціалістами для проведення додаткових навчальних сесій стали психоаналітик Олена МАСОРІНА. Олена провела аналітичну сесію про вигорання на роботі та формування особистої мотивації в стресовій роботі.

Олена МАСОРІНА

Також спеціальним гостем стала сексологиня  Дар’я НЕПОЧАТОВА, яка говорила з учасницями про жіночу сексуальність та історичний розвиток ролі жінки в суспільстві.

Дар’я НЕПОЧАТОВА

Щоб допомогти соццентрам, а через них – тисячам українських жінок, і був організований навчальний тренінг в Ірпені. «Мета нашої ініціативи – надання якісної психологічної підтримки жінкам для подолання наслідків економічної кризи шляхом підвищення спроможності Центрів соціальних служб в містах. Ми знаємо, як допомогти жінці в кризовій ситуації. Ми вміємо це робити і готові допомагати», –  заявила Анастасія Попсуй, керівниця проєкту.

Анастасія Попсуй

Телесюжет заходу:

https://www.pravdatut.ua/n8826/

Реалізація ініціативи стала можлива за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади , яке підтримала спільну діяльність Асоціації міст України (АМУ) та проєкту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проєкт ПРОМІС) , який в Україні впроваджує Федерація канадських муніципалітетів.

тренінг

Про Асамблею

Ми прагнемо об’єднати жінок зі сфери політики та самоврядування задля успішного впровадження реформ та кращих практик врядування на державному рівні й на місцях через принципи прозорості, справедливості, рівності, гласності, верховенства права та прав людини.

Наші партнери

МІЖНАРОДНА АМБАСАДА ЖІНОК-ПІДПРИЄМЦІВ
ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ЖІНОК-ДЕПУТАТІВ

Контакти

+38 097 232 90 40

+38 096 059 67 26

euro.assembly@gmail.com

08205 Київська область, м. Ірпінь, а/с 15 БО «Європейська асамблея жінок-депутатів»

©2016-2024 CCWEA. All Rights Reserved. Designed By www.2up.in.ua

Search