ЖІНКИ-ДЕПУТАТИ ЗАПУСТИЛИ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС

Олена Масоріна, Анастасія Попсуй  та Оксана Білозір у прес-центрі УНІАН»20 вересня 2017 року в прес-центрі УНІАН оголошено про початок всеукраїнського конкурсу «Кращі ініціативи жінок України для економічного розвитку місцевих громад».

Європейська асамблея жінок-депутатів у партнерстві з Міжнародною амбасадою жінок-підприємців та Всеукраїнським об’єднанням жінок-депутатів, за фінансування Міністерства міжнародних справ Канади через Асоціацію міст України та проект міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (ПРОМІС), який впроваджує Федерація канадських муніципалітетів, реалізує конкурс на кращі жіночі ініціативи в Україні, які стали вагомими для економічного розвитку місцевих громад (міст, селищ, районів). Переможці будуть визначені у 5 номінаціях. Автори 5 найкращих жіночих ініціатив будуть нагороджені тижневою навчальною поїздкою до Європейського Парламенту. Завершення проекту та оголошення результатів конкурсу відбудеться у приміщенні Верховної Ради у листопаді 2017 року і проходитиме одночасно з міжнародною художньою виставкою, присвяченою темі жіноцтва.

Анастасія Попсуй, депутатка Ірпінської міської ради та президент Європейської асамблеї жінок-депутатів, повідомила про умови участі у конкурсі та актуальність проекту. Проект спрямований на посилення економічного розвитку громад України, в тому числі через підвищення ролі жінок у цьому процесі. Жінки щодня роблять багато важливих справ для розвитку держави, проте інколи не вистачає впевненості в собі й відчуття підтримки.

Оксана Білозір, депутатка Верховної Ради України та очільниця Всеукраїнського об’єднання жінок-депутатів, наголосила на тому, що питання рівних можливостей ініціювала ще у 2002 році, об’єднуючи жінок з різним політичним досвідом. Успішним жінкам зазвичай не просто досягати поставленої мети, проте їхній приклад надихає багатьох нових ініціаторок у  різних сферах суспільної діяльності.

Олена Масоріна, депутатка Верховної Ради України та засновниця фонду допомоги армії «Волонтерська сотня «Україна-Світ», зазначила, що конкурс має відобразити реальну активність жінок як в політиці, так і в бізнесі, громадському житті чи науковій діяльності. Україна стає все ближчою до Європи щодо рівня участі та успіху жіночих ініціатив, проте ще є над чим працювати, краще реалізовувати свій колосальний жіночий потенціал для блага держави.

Для участі у конкурсі необхідно надіслати заповнену форму до 1 листопада 2017 року на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або звичайним листом за адресою: 08205 Київська область, м. Ірпінь, а/с 15 «Європейська Асамблея жінок-депутатів».

 

Деталі про конкурс на сайті організації: http://ccwea.org.ua/.

Про Асамблею

Ми прагнемо об’єднати жінок зі сфери політики та самоврядування задля успішного впровадження реформ та кращих практик врядування на державному рівні й на місцях через принципи прозорості, справедливості, рівності, гласності, верховенства права та прав людини.

Наші партнери

МІЖНАРОДНА АМБАСАДА ЖІНОК-ПІДПРИЄМЦІВ
ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ЖІНОК-ДЕПУТАТІВ

Контакти

+38 097 232 90 40

+38 096 059 67 26

euro.assembly@gmail.com

08205 Київська область, м. Ірпінь, а/с 15 БО «Європейська асамблея жінок-депутатів»

©2016-2024 CCWEA. All Rights Reserved. Designed By www.2up.in.ua

Search